fbpx
preîncărcător

Politica de confidențialitate

 

1. Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor. Paperplane SRL (prin site-ul carteacumot.ro) colectează următoarele informații: numele și prenumele, adrese, numărul de telefon, adresa de email, adresa IP, comportamentul pe site-ul carteacumot.ro.

2. De ce avem nevoie de aceste date

 Avem nevoie de aceste date pentru a-ți furniza următoarele servicii:

 • Numele, prenumele, adresa și numărul de telefon pentru a factura și livra produsele și serviciile comandate de tine. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.
 • Adresa de email și numărul de telefon pentru a te ține la curent cu statusul comenzii tale, atât din partea carteacumot.ro cât și prin intermediul companiilor de curierat avizate de noi. Adresele de email (daca te-ai abonat la newsletter și ai confirmat abonarea prin email), pentru a-ți trimite oferte generale și personalizate ale carteacumot.ro.
 • Crearea contului tău pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele tale cu caracter personal. Carteacumot.ro primește, de asemenea, și înregistreaza pe serverele sale informații referitoare la adresa IP a ta, în scopul de a spori securitatea datelor și a evita cazurile de acces cu rea intenție a site-ului sau serviciilor carteacumot.ro.
 • Informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-ul carteacumot.ro, prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:
  • pagina sursa de unde provine vizita
  • adresa IP a vizitatorului
  • diverse acțiuni întreprinse în pagină
  • comentarii publicate
  • informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-ului
  • termeni de căutare utilizați în site
3. Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul carteacumot.ro plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

 • la inițiativa carteacumot.ro
 • la inițiativa clientului

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informațiile cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

În cazul în care ți-ai exprimat consimțământul pentru a ți se transmite newsletter, adresa ta de email va fi păstrată până vei alege să te dezabonezi. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter.

4. Care sunt drepturile tale?

Dacă în orice moment consideri că orice date personale pe care carteacumot.ro le deține sunt incorecte sau incomplete, ai posibilitatea de a cere să vezi aceste informații, să le corectezi sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să ne contactezi la suport@carteacumot.ro.

În cazul în care dorești să formulezi o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, te rugăm să ne contactezi prin email la suport@carteacumot.ro. Iti vom investiga in cel mai scurt timp plângerea și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema semnalată.

Dacă consideri în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, poti contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și poti formula o plângere către aceasta.

© Cartea cu Moț