preîncărcător

Plata și livrare

 

Cum plătesc

Produsele comandate pe site-ul carteacumot.ro se pot achita doar online, prin card bancar.

După introducerea datelor cardului și trimiterea formularului de plată securizat (prin click pe butonul “Plasează comanda”), vei primi o notificare pe email privind rezultatul procesării electronice a plății online. (“Comanda ta a fost primită” – în cazul în care plata a fost procesată cu succes). În cel mult 1-2 zile lucrătoare vei primi confirmarea finalizării comenzii (“Comanda ta este finalizată”) și factura pe email.

În cazul achiziției unui produs cu plată recurentă (abonament), cardul tău va fi debitat în mod automat și recurent în fiecare lună, strict și exclusiv în limita comenzii plasate și a facturilor emise pentru recurențele abonamentului. Debitarea are loc de fiecare dată la aceeași dată calendarisică din lună (data la care te-ai abonat). De exemplu, dacă data abonării este 15 noiembrie, următoarea debitare va avea loc la data de 15 decembrie.

Siguranța plăților

Siguranța plăților este o prioritate absolută pentru noi. Carteacumot.ro nu efectuează direct procesarea cardurilor bancare, ci folosește un procesator de plăți online certificat din punct de vedere al legislației românești și UE. În acest moment, toate plățile efectuate pe site-ul carteacumot.ro se fac prin Stripe, unul din cei mai importanți procesatori de plăți la nivel mondial. Stripe folosește o mecanică avansată pentru a oferi protecție împotriva tranzacțiilor frauduloase.

Transmiterea datelor prin formularele de plată este efectuată criptat iar întregul site de pe care se pot face tranzacții financiare este securizat cu un certificat de criptare de tip SSL. Nici o terță parte nu poate intercepta datele introduse de client pe parcursul transmisiei lor. Formularele de plată sunt securizate suplimentar direct de către procesatorul de plăți.

Livrare

Produsele cu plată recurentă lunară (abonamentele) sunt livrate o singură dată pe lună, la data anunțată în mod curent pe carteacumot.ro.

Produsele cu plată unică sunt livrate în 2-5 zile lucrătoare de la data confirmării primirii comenzii.

Momentan livrăm doar pe teritoriul României, în aria de acoperire SamedayCourier.

© 2020 Cartea cu Moț