fbpx
preîncărcător

Cum cumpăr

Pentru achiziționarea unui produs cu plată recurentă (abonament), este necesară înscrierea pe site (crearea unui cont de client), pe pagina carteacumot.ro, cu introducerea tuturor datelor solicitate. Înscrierea se poate face înainte sau în timpul plasării comenzii.

Selectează abonamentul dorit, adaugă-l în coș, completează datele necesare livrării și plății (dacă nu ai făcut-o deja în contul tău de client) și dă click pe “Plasează comanda”. Vei primi în scurt timp emailul de confirmare (“Comanda ta a fost primită”).

După finalizarea cu succes a unei comenzi, în cel mai scurt timp posibil (cel mult 1-2 zile lucrătoare) vei primi confirmarea finalizării comenzii (“Comanda ta este finalizată”) și factura pe email.

Poți modifica o comandă efectuată, anterior primirii emailului de confirmare a finalizării, sau ulterior, dacă produsele nu au fost pregătite pentru expediere, dacă ne comunici în scris aceste modificări la suport@carteacumot.ro, menționând exact numărul comenzii înregistrate, data efectuării comenzii și datele tale de identificare.

Produsele comandate pe site-ul carteacumot.ro se pot achita doar online, prin card bancar.

După introducerea datelor cardului și trimiterea formularului de plată securizat (prin click pe butonul “Plasează comanda”), vei primi o notificare pe email privind rezultatul procesării electronice a plății online. (“Comanda ta a fost primită” – în cazul în care plata a fost procesată cu succes). În cel mult 1-2 zile lucrătoare vei primi confirmarea finalizării comenzii (“Comanda ta este finalizată”) și factura pe email.

În cazul achiziției unui produs cu plată recurentă (abonament), cardul tău va fi debitat în mod automat și recurent în fiecare lună, strict și exclusiv în limita comenzii plasate și a facturilor emise pentru recurențele abonamentului. 

© Cartea cu Moț