preîncărcător

Cum cumpăr

 

Pe site-ul Cartea cu Moț poți achiziționa două tipuri de produse:

a. Produse cu plată recurentă (disponibile în secțiunea “Abonamente”)

Pentru achiziționarea unui produs cu plată recurentă (abonament), este necesară înscrierea pe site (crearea unui cont de client), pe pagina carteacumot.ro, cu introducerea tuturor datelor solicitate. Înscrierea se poate face înainte sau în timpul plasării comenzii.

Selectează abonamentul dorit, adaugă-l în coș, completează datele necesare livrării și plății (dacă nu ai făcut-o deja în contul tău de client) și dă click pe “Plasează comanda”. Vei primi în scurt timp emailul de confirmare (“Comanda ta a fost primită”).

După finalizarea cu succes a unei comenzi, în cel mai scurt timp posibil (cel mult 1-2 zile lucrătoare) vei primi confirmarea finalizării comenzii (“Comanda ta este finalizată”) și factura pe email.

Poți modifica o comandă efectuată, anterior primirii emailului de confirmare a finalizării, sau ulterior, dacă produsele nu au fost pregătite pentru expediere, dacă ne comunici în scris aceste modificări la [email protected], menționând exact numărul comenzii înregistrate, data efectuării comenzii și datele tale de identificare.

b. Produse cu plată unică (disponibile în secțiunea “Magazin”)

Pentru achiziționarea unui produs cu plată unică, trebuie să urmezi aceiași pași descriși la punctul a. Crearea unui cont de client nu este obligatorie în acest caz.

© 2020 Cartea cu Moț